Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ


Θα χει ο Μητροπολίτης Άνθιμος κάπου να πάει στις 5 Μαρτίου, που θα τον βοηθήσει να εκτονώσει και την επαναστατική διάθεση που έχει, αλλά και το διπλωματικό απωθημένο του να βρει μια διέξοδο, να μην τυραννιέται ο άνθρωπος.
Διπλωματικό, τρόπος του λέγειν, γιατί αυτός δεν είναι τρόπος, γενικώς. Θα πάει όμως, μάλλον, αυτή τη μέρα που προαναφέραμε στο συλλαλητήριο που διοργανώνει ο ΛΑΟΣ στην παραλία τη Θεσσαλονίκης, θα πει τα συνθήματά του, θα χαιρετίσει ίσως, Ποιός ξέρει τι εκπλήξεις θα μας κρύβει αυτή η διοργάνωση;
Ποιός ξέρει τι εκπλήξεις θα έχουμε και στο δεύτερο γύρο των συνομιλιών, κανείς. Κανείς δεν ξέρει ακριβώς γιατί κράτησε δεκαπέντε ολόκληρες ώρες η κατάθεση της 35 χρονης, που εμείς τη λέμε Τζέκου άνετα και χαλαρά, αν αυτό που βγήκε, ήταν πως μια ερωτική ιστορία ήταν όλο και όλο, τέλος εδώ, τα βέλη τώρα στον κομιστή.
Τι να πει κανείς; Να υποθέσει πως έκατσε η κυρία Τζέκου και έκανε τη δική της πρόταση για την ονομασία της ΠΓΔΜ, μάλλον απίθανο είναι. Πάντως, έτσι όπως τη φυγάδευσαν μετά, κάτι σημαντικό κατέχει αυτή η κυρία μάλλον, αυτό υποθέτουμε από την επιχείρηση αρπαγής της, μη τυχόν και πει κάτι στους δημοσιογράφους.
Είπα δημοσιογράφους και θυμήθηκα το περιβόητο blog. Ποιοι εκβίαζαν ποιους, ποιοι έγραφαν , πόσοι είχαν τον κωδικό, γιατί ο Αλογοσκούφης συνδέει την υπόθεση με το ΠΑΣΟΚ. Και αναρωτιέμαι:Πιάσαμε πάτο, ή έχει ακόμα, να πέσουμε πιο χαμηλά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: