Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

ΒΑΛΕ ΤΟ ΣΤΕΜΑ ΣΟΥ


Ένα νέο κύμα μας χτύπησε, και να σωθείς μην περιμένεις. Αυτό το κύμα, ακρίβεια το λες, το λες και κερδοσκοπία, χωρίς να πέφτεις καθόλου έξω.
Κοίταξε το γίνεται: Ανέβηκαν οι τιμές, διότι το χιόνι που έπεσε πυκνό, κατέστρεψε διάφορα χρήσιμα, που έγιναν άχρηστα, και μείναν λίγα συλλεκτικά κομμάτια, που για να τα αποκτήσεις πρέπει να κτυπήσεις «τιμή» σαν να συμμετέχεις σε δημοπρασία του οίκου Κρίστις.
Πάρε το κουνουπίδι, για παράδειγμα. Σπάνιο τεμάχιο, ποιός θα είναι ο τυχερός, ελάτε, δώστε τις προσφορές σας, κοιτάξτε το τι ωραίο που είναι, κοιτάξτε το χρώμα του, τις αισθησιακές γωνίες του, αποκτήστε το και ανανεώστε το χώρο σας με αυτό το αντικείμενο. σε περίπτωση πανικού, μπορείτε να το φάτε κιόλας, αν και με τόσα λεφτά που δίνετε, πίσω από μια βιτρίνα βάλτε το στο σαλόνι, να το βλέπουν οι επισκέπτες.
Μην σου πω για το μπρόκολο: Άλλη φάση εδώ, πήγε το μπρόκολο και έγινε το στέμμα της βασίλισσας της Αγγλίας, όοον αφορά την εκτίμηση των φιλότεχνων τουλάχιστον για την τιμή του, οπότε, να αντέχετε οικονομικά πάρτε ένα τεμάχιο , και φορέστε το υπερήφανα στο κεφάλι, για να δείξετε πως έχετε οικονομική επιφάνεια . Και δεν εξαρτάστε από τον κύριο Κοντό.
Ο κύριος Κοντός, είναι υπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων και πάει στις πληγείσες περιοχές για να δει ο άνθρωπος τι συνέβη επί τόπου, και να δώσει λύεις. Πολύ παρήγορο είναι αυτό.
Πάντα οι «επί τόπου» εξάλλου, προσέφεραν. Τι ακριβώς; Τίποτα ακριβώς, αλλά κάνουν άμα πιστέψεις τις δηλώσεις τους, παρηγοριέσαι. Κάτι είναι κι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: