Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

ΚΡΑΤΕ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΩ


Εγώ την πιστεύω την Φάνη Πετραλιά, όταν λέει πως ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει την πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή. Γιατί αλλιώς κάπως θα είχε αντιδράσει ο άνθρωπος. Μπορεί και να κατέθετε πρόταση μομφής στην κυβέρνηση, ποτέ εν ξέρεις που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπός, επομένως η κυρία υπουργός έχει όλα τα δίκια με το μέρος της για τη συγκεκριμένη της δήλωση και μόνο, μην πάρουμε και πολύ αέρα.
Μου άρεσε και κάτι άλλο που είπε η υπουργός Απασχόλησης και Απεργιών, ό τι λέει ο κύριος Καραμανλής όλα αυτά τα ασφαλιστικά που ετοίμασε η κυρία Πετραλιά, τα ήξερε, δεν του ήρθαν απότομα, και έδωσε μάλιστα και κατευθύνσεις. Μέχρι αυτού του σημείου ενήργησε ο πρωθυπουργός, επομένως σου λέει η Φάνη, μην τα ρίχνεις όλα πάνω μου, ρίξε κάτι και στον Καραμανλή. Το λέει, νομίζω.
Έχοντας τώρα υπόψη μας αυτά τα δεδομένα, προσθέτουμε και κάποια άλλα, πολύ χαριτωμένα επίσης. Διότι ακούμε διάφορους κυβερνητικούς που λένε πως υπάρχει μια μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, που στηρίζει την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, τη θέλει πάρα πολύ.
Που στο καλό είναι αυτή η πλειοψηφία, σε γιάφκα κρύβεται, μυστική οργάνωση έχουν κάνει, κανείς δεν ξέρει. Αυτοί, θα έπρεπε να βγουν στους δρόμους κανονικά, να λένε ζήτω που καήκαμε που τη θέλουμε τη μεταρρύθμιση και άλλα όμορφα. Δεν βγαίνουν. Ντρέπονται;
Βγαίνουν οι άλλοι,που κοινωνική πλειοψηφία είναι κι αυτοί που διαμαρτύρονται, και φαίνονται, άρα υπάρχουν. Καλές απεργίες σου εύχομαι με την ευκαιρία, διότι αυτό έχουμε όλο κι όλο. Κι ένα Συνέδριο από την Πέμπτη, θυμήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: