Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Δέκα ακόμα χώρες βρέθηκαν ντοπέ από τη WADA, να δηλώνουν πως λέγονται Μακεδονία, ενώ άμεση ήταν η αντίδραση της κυβέρνηση που καταθέτοντας στον εισαγγελέα φέρεται να ρίχνει όλες τις ευθύνες στην Εύη Τσέκου.
Προκλητικές δηλώσεις επί του θέματος από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που εγκάλεσε τον Χρήστο Ιάκωβο επειδή καλλιεργεί τον αντιαμερικανισμό. Εκ παραλλήλου, στις φοιτητικές εκλογές, γυναίκα της χρονιάς αναδείχθηκε η Ελένη Μενεγάκη, και ο Αλέκος Αλαβάνος κατήγγειλε τον δικομματισμό.
Ένα μυαλό το χεις, άμα έχεις και την επικαιρότητα να σε μπερδεύει,έτσι θα καταλήξεις. Αέρα πατέρα, και ό τι φανεί στον τρελλοστεφανή. Αυτά είναι τα γεγονότα, και έχουμε κι άλλα, όχι θα μέναμε σε αυτά τα λίγα.
Σήμερα στη Βουλή η συζήτηση για το όνομα των Σκοπιών και τους κυβερνητικούς χειρισμούς, με τον πρωθυπουργό να θέλει να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θέλει, ο ΣΥΝ κάνει κυβερνητικό πρόγραμμα τώρα και δεν ευκαιρεί να μας πει, το ΚΚΕ κατήγγειλε, έτσι, χωρίς πρόγραμμα, τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, για να μη ν ξεχνιόμαστε.
Στα καμένα, οι καμένοι φταίνε, μας είπε το ΥΠΕΧΩΔΕ, που δεν ζητάνε τα λεφτά τους, και καμία κωλυσιεργία δεν υπάρχει, άρα σύντομα θα έρθει η επίσημη πρόσκληση του Πούτιν στον Έλληνα πρωθυπουργό, ο δε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πάει στα Σκόπια γιατί έτσι του αρέσει, αλλά δεν θα πάει τώρα., θα πάει μετά.
Ανέβηκε και το θερμόμετρο στα ύψη μαζί με τον πληθωρισμό, και στο μπάσκετ, έχουμε ένα πρόβλημα.
Αυτές ήταν οι κυριότερες ειδήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: