Σάββατο 5 Απριλίου 2008

ΑΕΡΑ!


Νενικήμανεν! Ίτε παίδες Ελλήνων –είτε παίδες Γάλλων που έχουν όμως καταγωγή από Θεσσαλονίκη, και αν σου η τεράστια επιτυχία που καθόλου αναμενόμενη δεν ήταν. Τι έκανε η Ελλάδα, παιδιά;Έβαλε βέτο. Πολύ καλά έκανε, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας με την τεράστια εθνική επιτυχία, διότι το βέτο, η ύστατη λύση είναι, άσε που καθόλου δεν εκπλαγήκαμε, γιατί όλοι το ξέραμε, και όλα τα πολιτικά κόμματα το είχαν συμφωνήσει. Μένουν τα Σκόπια εκτός ΝΑΤΟ, πολύ ορθώς πράξαμε κύριε Μπους και μην μη αγριοκοιτάζεις τώρα, διότι δεν σου φταίω μόνο εγώ. Όλοι σου φταίνε, που από εξωτερική πολιτική τα έχεις κάνει μπάχαλο παντού, και είδες με την αγαπημένη σου Ουκρανία τι έγινε. Εκτός και αυτή, τελικά.
Ένα πρόσωπο είναι εκείνο που πρωταγωνίστησε στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Ο Τζορτζ Μπους, ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, που πολλά χαστούκια έφαγε, μυαλό είναι αμφίβολο αν έβαλε- μερικοί λένε πως δεν έχει μυαλό, άρα πως να το βάλει;
Εμείς από τη μεριά μας αποκτήσαμε νέα αγάπη, τον Νικολά Σαρκοζί, μια χαρά άνθρωπος μας φαίνεται τώρα, του τα ρίχναμε πριν, αλλά δεν μας νοιάζει ποσώς πλέον. Κύριος. και κυρία η Κάρλα Μπρούνι, δεν το συζητάμε, κι ας έλειπε από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ.
Μόνοι στο ΝΑΤΟ, δεν μείναμε πάντως, κι αυτό, πολύ καλό μας φάνηκε. Από δω και πέρα τι γίνεται, αυτό να δούμε κάπως, ήρεμα και χαλαρά, και σεις κύριε Αδωνι Γεωργιάδη, σταματήστε επιτέλους να φωνάζετε τόσο δυνατά. Σκέτη παραφωνία.