Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ

Σας παρουσιάζουμε τώρα κυρίες και κύριοι, έναν άνθρωπο, έναν πολιτικό, μία γυναίκα, που είναι ψηλή, και έχει τις χάρτες όλες. Παρακαλώ, να πέσει νο άσμα, για να έρθει η κυρία στην πίστα.
«Μην τα βάζεις με γυναίκα, άκρη δε θα βρεις, δεν θα βγεις σ' αυτή τη μάχη νικητής». Αποθεώστε την. Ντόρα Μπακογιάννη. Η ηγέτιδα δύναμη.
Αυτά όλα, θα μπορούσαν να είναι φανταστικά και λίγο έως καθόλου χαριτωμένα , αλλά δεν είναι λέει ο Γιάννης Μανώλης, που «κάρφωσε» την καλλιόπη Μπουρδάρα πως σε κομματική εκδήλωση, έτσι περίπου εκφράστηκε ,και συν τοις άλλοις είπε έρχεται η λύση, έρχεται η Μπακογιάννη.
Διότι, καταλαβαίνετε, περνάει μια κρίση η κυβέρνηση, περνάει κρίση η αξιοπιστία της πολιτικής, έναν σωτήρα τον χρειάζεται, και η Ντόρα Μπακογιάννη, είναι έτοιμη να δώσει όλες της τις δυνάμεις για να βγούμε επιτέλους από αυτό το σκηνικό- εξάλλου, μπαμπά, εγώ πότε θα γίνω πρωθυπουργός, είναι το ερώτημα που πλανάται πάνω από το Μητσοτακέικο. Ερώτημα και απειλή.
Τα μπέρδεψε βέβαια η συμπαθής κυρία Μπουρδάρα, είπε πως δεν είπε ότι είπε, αλλά είπε πως είπε τον χαιρετισμό της Ντόρας στην εκδήλωση όπου διαμείφθηκαν αυτά τα όμορφα πράγματα, ήρθε μετά και η κυρία Ελένη Γεωργάκου, πρόεδρος της πανελλαδικής οργάνωσης γυναικών «Παναθηναϊκή» Γυθείου, που ήταν παρούσα και μας λέει, όχι, δεν είπε αυτά η Καλλιόπη Μπουρδάρα, είπε πως δεν αποκλείεται αύριο- μεθαύριο να έχουμε γυναίκα πρωθυπουργό. Προφανώς δεν εννοούμε την Αλέκα Παπαρήγα. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πολλές διεργασίες, πολύ παρασκήνιο, πολλές φιλοδοξίες,και η κρίση θα είναι ο τελικός κριτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: