Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Η φερόμενη ως τριανταπεντάχρονη η οποία είναι προφυλακισμένη ελαφρώς και ο προσωρινώς έχων την κάλυψη του κόμματος του βουλευτής της ΝΔ, τον οποίο δεν αποκαλύπτουμε λόγω δημοσιογραφικού απορρήτου, αλλά πες εσύ Κουκοδήμος, ότι σου ξέφυγε και καλά και γω δεν θα σε διαψεύσω, είναι δύο πρόσωπα που μας αρέσουν λόγω ακριβώς των ιδιοτήτων τους και των χαρακτηρισμών που τους συνοδεύουν.
Λίγη αμηχανία από δω, λίγο θράσος από κει, μια νότα αφέλειας για να «σπάσει» η βαριά ατμόσφαιρα, και γύρω- γύρω όλοι οι υπόλοιποι, που να μπουν στον κύκλο δεν τολμούν, αλλά που θα πάει, θα αναγκαστούν.
Το Μέγαρο Μαξίμου, από μακριά τους χαιρετά, και από κοντά δεν τους βλέπει, η δε Ρηγίλλης είναι πολύ καλή, διότι πιστεύει ό τι της πούν, αλλά κρατά και μια πισινή καλού-κακού.
Που θα πάει αυτό, δεν το ξέρω κύριε μου, αν και το ΠΑΣΟΚ θέλει να πάει ακριβώς εκεί που βρίσκονται οι προτάσεις περί καταπολέμησης της διαφθοράς που έχει καταθέσει ο Γ. Παπανδρέου, μόνο που έχουν βγει πιο μπροστά οι προτάσεις για την «καταπολέμηση» Βενιζέλου- μύλος γίναμε, για να το πούμε συνοπτικά.
Η μεγάλη των μαχών (Μάκης- Θέμος με μια ελαφρά νότα και από Λαζόπουλο) μαίνεται στο μεταξύ, και αν έχεις βγάλει ασφαλές συμπέρασμα, να πας να το πεις στον ανακριτή, που τους βλέπει έτσι κι αλλιώς όλους. Για περάστε, για περάστε. Στο μπαγκράουντ ακούγεται το ωραιότατο τραγούδι « Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ», και ο Καραμανλής επέστρεψε από την Τουρκία.
Αλλά πότε θα βγει από το «κουκούλι», δεν γνωρίζω, κύριε εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: