Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Αχ, Φανη

Ότι θα φτάναμε να βάλουμε τη Φάνη Πάλλη Πετραλιά, μια κυρία, να παίζει το ρόλο «αναχώματος» για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, δεν το περίμενα, αλλά οι εκπλήξεις είναι που κάνουν ενδιαφέρουσα τη ζωή μας, έτσι δεν είναι;
Κοίτα τώρα, επειδή δύτη η υπόθεση Ζαχόπουλου, πολύ τραβά, και η κυβέρνηση κάτι καλό να περιμένει δεν έχει, κάτι κακό να περιμένει, έχει, βάζει μπροστά με δύναμη και φόρα το ασφαλιστικό, δηλαδή παίρνει το βούρδουλα η υπουργός και αρχίζει το διάλογο, ας τον πούμε έτσι σχηματικά, αντιδρούν τα συνδικάτα, γίνονται πορείες και απεργίες, έκτακτο το βρίσκω το πολιτικό σκηνικό.
Έτσι θα αλλάξει η ατζέντα- και σιγά να μην αλλάξει, όμως. Μάταιες ελπίδες τέτοιες μην καταδεχτείς. Χρειάζεται και κάτι άλλο, τι να κάνουμε κύριε Ρουσόπουλε. Α, χα. Το βρήκαμε.
Εκλογικός νόμος. Εκεί να δεις. Αντιπαραθέσεις θα υπάρξουν, θα ανέβουν οι τόνοι, πάει η υπόθεση Ζαχόπουλου, ενδεχομένως. Ενδεχομένως και όχι, έχουμε κάτι άλλο να προσφέρουμε στο κοινό μας; Βεβαίως.
Ταξίδι Καραμανλή στην Τουρκία. Εξαιρετικό θέμα, να το αξιοποιήσουμε καταλλήλως αυτό,
Εφεδρικά, βάλε να «παίζουν» υγεία και παιδεία, που πάντα προκαλούν εντάσεις, έχουμε και την παγκόσμια οικονομική κρίση, που ενδείκνυται για αναλύσεις, πέφτουν και τα χρηματιστήρια διεθνώς, τι άλλο θέλουμε παιδιά;
Τίποτα άλλο δεν θέλουμε, και για DVD, αποκαλύψεις, μαρτυρίες και αποδείξεις μην μου μιλάς πια. Ωραίο σχέδιο-αλλά, δεν θα πετύχει σου λέω με το κληρονομικό χάρισμα που διαθέτω.
Και καθόλου δεν λυπάμαι, για να σου πω την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: